Gratis DOWNLOAD

Jouw werkblad om je te helpen je succes en je waardes voor jezelf te definiëren...

Een eerste stap om je waarden weer helder te krijgen en waar je dankbaar voor bent en waar je meer van wilt in je leven zodat je het juiste pad weer opgaat met meer succes.

Wat andere Happy Klanten zeggen...

Dit werkblad was als een magische sleutel voor het ontrafelen van mijn persoonlijke succesverhaal als therapeut en het afstemmen van mijn daden op mijn kernwaarden. De slimme aanwijzingen zorgden voor een ware denkoefening en moedigden me aan om diep naar binnen te kijken. De vrijheid om het werkblad aan te passen aan mijn eigen doelen en prioriteiten was een grote plus. Kortom, ik geef deze bron van inspiratie een dikke duim omhoog aan iedereen die een doelgerichter en bevredigender leven nastreeft!


Marijke v d Pol

Core Energetica Therapeut

Ik heb onlangs het werkblad gebruikt om succes voor mezelf te helpen definiëren en vond het ongelooflijk nuttig. De vragen dwongen mij om na te denken over wat echt belangrijk voor mij is en hoe ik ervoor kan zorgen dat mijn acties in lijn zijn met mijn waarden en verder kunnen blijven doorwerken in mijn kleding winkel. Het werkblad is goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken, en ik waardeer het dat het me helpt mijn doelen in beheersbare stappen op te splitsen. Ik kan dit werkblad ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een vervullender leven wil leiden.


Astrid Toussaint

Entrepreneur and owner of Astou Fashion

Download deze gids om te... 

ONTDEKKEN

Ontdek wat voor jou het belangrijkst is en wat succes voor jou betekent.

LEREN

Leer hoe je jouw doelen kunt afstemmen op jouw waarden en hoe je duidelijk kunt krijgen wat je wilt.

MASTER

Beheers de kunst om trouw te blijven aan jezelf door realistische doelen te stellen en stappen te zetten.

Download je gratis Werkblad en begin met het ontdekken van wat succes voor jou betekent ...

>